ВА755953

Основи кулінарної майстерності [Текст] : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа "ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Донцова І. В., Турчиняк М. К., Лебединець В. Т.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 175 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 4-5. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донцова, І. В. (уклад.); Турчиняк, М. К. (уклад.); Лебединець, В. Т. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд