ВА732634

Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-129-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна; Дятлов, Володимир Васильович; Слюсарев, Олексій Аркадійович; Кустов, Дмитрій Юрійович; Круль, Вікторія Олександрівна; Медведкова, Інна Ігорівна; Попова, Наталія Олександрівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра товарознавства і експертизи продовольчих товарів

Видання зберігається у :
Основний фонд