ВА708641

Мікробіологія м'яса та м'ясопродуктів (практикум) [Текст] : навч. посіб. для підгот. фахівців у ВНЗ III-IV рівнів акредитації за напрямами "Харчова технологія та інженерія", "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна медицина" / В. В. Власенко [та ін.]. - Вінниця : Едельвейс і К, 2008. - 308 с. - Бібліогр.: с. 263-265. - ISBN 978-966-2150-51-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Власенко, В. В.; Скибіцький, В. Г.; Власенко, І. Г.; Ібатулліна, Ф. Ж.; Козловська, Г. В.; Мельник, М. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд