Наукова періодика України Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН"


Подпрятов Г. І. 
Кулінарні властивості бульб різних сортів картоплі / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН". - 2016. - Вип. 2. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpzeml_2016_2_15
  Повний текст PDF - 527.483 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Подпрятов Г.
  • Давиденко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Подпрятов Г. І. Кулінарні властивості бульб різних сортів картоплі / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН". - 2016. - Вип. 2. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpzeml_2016_2_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського