Наукова періодика України | Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН" | ||
Подпрятов Г. І. Кулінарні властивості бульб різних сортів картоплі / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН". - 2016. - Вип. 2. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpzeml_2016_2_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Подпрятов Г. І. Кулінарні властивості бульб різних сортів картоплі / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН". - 2016. - Вип. 2. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpzeml_2016_2_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |