Власенко В. В. 
Удосконалення технології виробництва м’якого сиру функціонального спрямування "Моцарелла – манзар" / В. В. Власенко, І. Г. Власенко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(1). - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1%281%29__18
  Повний текст PDF - 619.664 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко В.
  • Власенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко В. В. Удосконалення технології виробництва м’якого сиру функціонального спрямування "Моцарелла – манзар" / В. В. Власенко, І. Г. Власенко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(1). - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(1)__18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Василь Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського