Наукова періодика України Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету


Харітон Н. Г. 
Вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якісні показники пектину / Н. Г. Харітон, О.В. Грабовська // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2011. - Вип. 9. - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2011_9_30
  Повний текст PDF - 418.507 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Харітон Н.
  • Грабовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Харітон Н. Г. Вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якісні показники пектину / Н. Г. Харітон, О.В. Грабовська // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2011. - Вип. 9. - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2011_9_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського