Наукова періодика України Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету


Мельник О. 
Наукові підходи до проблеми формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Мельник // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpudpu_2016_1_29
  Повний текст PDF - 279.896 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник О. Наукові підходи до проблеми формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Мельник // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpudpu_2016_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Олександр Миколайович (педагогічні науки)
  • Мельник Олександр Васильович (педагогічні науки)
  • Мельник Ольга Петрівна (педагогічні науки)
  • Мельник Оксана Миколаївна (педагогічні науки)
  • Мельник Оксана Федорівна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського