Наукова періодика України | Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету | ||
Мельник О. Наукові підходи до проблеми формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Мельник // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpudpu_2016_1_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник О. Наукові підходи до проблеми формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Мельник // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpudpu_2016_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |