Наукова періодика України Збірник наукових праць [Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди]


Дробилко Т. О. 
Еволюція гастрономічних смаків і звичаїв римлян під впливом грецьких та східних кулінарних традицій у ІІІ – I ст. до н. е. / Т. О. Дробилко // Збірник наукових праць [Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди]. Серія : "Історія та географія". - 2010. - Вип. 38. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_ist_2010_38_16
  Повний текст PDF - 165.745 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дробилко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дробилко Т. О. Еволюція гастрономічних смаків і звичаїв римлян під впливом грецьких та східних кулінарних традицій у ІІІ – I ст. до н. е. / Т. О. Дробилко // Збірник наукових праць [Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди]. Серія : "Історія та географія". - 2010. - Вип. 38. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_ist_2010_38_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського