Наукова періодика України | Записки історичного факультету | ||
Кожухар К. С. Тюркський чинник у формуванні номенклатури назв їжі, харчування, посуду і начиння українців Молдови / К. С. Кожухар // Записки історичного факультету. - 2015. - Вип. 26. - С. 67-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zif_2015_26_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кожухар К. С. Тюркський чинник у формуванні номенклатури назв їжі, харчування, посуду і начиння українців Молдови / К. С. Кожухар // Записки історичного факультету. - 2015. - Вип. 26. - С. 67-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zif_2015_26_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |