Наукова періодика України Записки історичного факультету


Кожухар К. С. 
Тюркський чинник у формуванні номенклатури назв їжі, харчування, посуду і начиння українців Молдови / К. С. Кожухар // Записки історичного факультету. - 2015. - Вип. 26. - С. 67-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zif_2015_26_7
  Повний текст PDF - 250.578 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кожухар К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кожухар К. С. Тюркський чинник у формуванні номенклатури назв їжі, харчування, посуду і начиння українців Молдови / К. С. Кожухар // Записки історичного факультету. - 2015. - Вип. 26. - С. 67-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zif_2015_26_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського