Наукова періодика України Якість технологій та освіти


Зубар Н. М. 
Іноваційні технології в підготовці фахівців ресторанної справи / Н. М. Зубар, О. В. Василенко // Якість технологій та освіти. - 2013. - № 3. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2013_3_14
  Повний текст PDF - 181.031 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зубар Н.
  • Василенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зубар Н. М. Іноваційні технології в підготовці фахівців ресторанної справи / Н. М. Зубар, О. В. Василенко // Якість технологій та освіти. - 2013. - № 3. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2013_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василенко Оксана Василівна (педагогічні науки)
  • Василенко Олена Вікторівна (педагогічні науки)
  • Василенко Ольга Валентинівна (технічні науки)
  • Василенко Олег Вадимович (1982–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського