Наукова періодика України | Якість технологій та освіти | ||
Заєць В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти. - 2011. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2011_2_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заєць В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти. - 2011. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2011_2_33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |