Наукова періодика України Якість технологій та освіти


Заєць В. А. 
Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти. - 2011. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2011_2_33
  Повний текст PDF - 191.961 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заєць В.
  • Слободян О.
  • Нещадим Л.
  • Авдієнко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заєць В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти. - 2011. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2011_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Слободян Ольга Петрівна (педагогічні науки)
  • Слободян Ольга Петрівна (технічні науки)
  • Слободян Олександр Петрович (технічні науки)
  • Авдієнко Світлана Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського