Наукова періодика України | Вібрації в техніці та технологіях | ||
Дейниченко Г. В. Використання вібраційного впливу в процесі мембранного концентрування харчових рідин / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Використання вібраційного впливу в процесі мембранного концентрування харчових рідин / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1. - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2017_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |