Наукова періодика України Вібрації в техніці та технологіях


Берник І. М. 
Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ / І. М. Берник // Вібрації в техніці та технологіях. - 2013. - № 3. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2013_3_21
  Повний текст PDF - 698.975 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Берник І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Берник І. М. Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ / І. М. Берник // Вібрації в техніці та технологіях. - 2013. - № 3. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2013_3_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Берник Ірина Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського