Загорко Н. П. 
Изменение теплофизических показателей перца сладкого при замораживании / Н. П. Загорко, Е. В. Григоренко, Н. И. Стручаєв // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. - 2013. - Вип. 1. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vuvmaao_2013_1_11
  Повний текст PDF - 301.948 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Загорко Н.
  • Григоренко Е.
  • Стручаєв Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Загорко Н. П. Изменение теплофизических показателей перца сладкого при замораживании / Н. П. Загорко, Е. В. Григоренко, Н. И. Стручаєв // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. - 2013. - Вип. 1. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vuvmaao_2013_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського