Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Шведюк Д. А. Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики фаршів на основі різних видів м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шведюк Д. А. Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики фаршів на основі різних видів м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |