Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Tsykhanovska I. V. 
Influence of the "magnetofood” food supplement on the structural and mechanical properties of molded fruit jelly with various structure-forming agents / I. V. Tsykhanovska, V. V. Yevlash, B. M. Khamitova, K. A. Urazbaieva, O. V. Aleksandrov, N. S. Kaida // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 175-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_25
  Повний текст PDF - 533.763 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tsykhanovska I.
  • Yevlash V.
  • Khamitova B.
  • Urazbaieva K.
  • Aleksandrov O.
  • Kaida N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tsykhanovska I. V. Influence of the "magnetofood” food supplement on the structural and mechanical properties of molded fruit jelly with various structure-forming agents / I. V. Tsykhanovska, V. V. Yevlash, B. M. Khamitova, K. A. Urazbaieva, O. V. Aleksandrov, N. S. Kaida // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 175-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Александров Олександр Віталійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського