Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Tsykhanovska I. V. Influence of the "magnetofood” food supplement on the structural and mechanical properties of molded fruit jelly with various structure-forming agents / I. V. Tsykhanovska, V. V. Yevlash, B. M. Khamitova, K. A. Urazbaieva, O. V. Aleksandrov, N. S. Kaida // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 175-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tsykhanovska I. V. Influence of the "magnetofood” food supplement on the structural and mechanical properties of molded fruit jelly with various structure-forming agents / I. V. Tsykhanovska, V. V. Yevlash, B. M. Khamitova, K. A. Urazbaieva, O. V. Aleksandrov, N. S. Kaida // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 175-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |