Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Tsykhanovska I. Development of molded jelly marmelad technology with the introduction of food additive "Magnetofood" / I. Tsykhanovska // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 10. - С. 109-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_10_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tsykhanovska I. Development of molded jelly marmelad technology with the introduction of food additive "Magnetofood" / I. Tsykhanovska // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 10. - С. 109-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_10_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |