Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Удовенко О. О. 
Розробка кулінарних жирів підвищеної окисної стабільності / О. О. Удовенко, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 100-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26%282%29__17
  Повний текст PDF - 1.269 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Удовенко О.
  • Куниця К.
  • Литвиненко О.
  • Гладкий Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Удовенко О. О. Розробка кулінарних жирів підвищеної окисної стабільності / О. О. Удовенко, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 100-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26(2)__17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Удовенко Олег Олександрович (технічні науки)
  • Удовенко Олексій Олександрович (технічні науки)
  • Куниця Катерина Вікторівна (технічні науки)
  • Литвиненко Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Литвиненко Олександр Анатолійович (технічні науки)
  • Гладкий Федір Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського