Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Заморська І. Л. Зміни основних компонентів хімічного складу заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями / І. Л. Заморська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26%282%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заморська І. Л. Зміни основних компонентів хімічного складу заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями / І. Л. Заморська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26(2)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |