Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Заморська І. Л. 
Зміни основних компонентів хімічного складу заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями / І. Л. Заморська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26%282%29__11
  Повний текст PDF - 952.165 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заморська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заморська І. Л. Зміни основних компонентів хімічного складу заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями / І. Л. Заморська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26(2)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Заморська Ірина Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського