Ощипок І. М. 
Збагачення харчової сировини інгредієнтами для створення продуктів здорового харчування / І. М. Ощипок, Л. Й. Онишко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 44-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_10
  Повний текст PDF - 316.209 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.
  • Онишко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Збагачення харчової сировини інгредієнтами для створення продуктів здорового харчування / І. М. Ощипок, Л. Й. Онишко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 44-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  • Онишко Любов Йосипівна (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського