Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Лебединець В. Т. 
Обґрунтування рецептурного складу кексів з використанням продуктів переробки айви звичайної та хеномелесу / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_13
  Повний текст PDF - 871.341 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебединець В.
  • Гаврилишин В.
  • Лебединець А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебединець В. Т. Обґрунтування рецептурного складу кексів з використанням продуктів переробки айви звичайної та хеномелесу / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебединець Віра Тарасівна (технічні науки)
  • Гаврилишин Володимир Володимирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського