Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Ощипок І. М. Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса / І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я. Давидович, Л. М. Багрій // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ощипок І. М. Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса / І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я. Давидович, Л. М. Багрій // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |