Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Ощипок І. М. 
Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса / І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я. Давидович, Л. М. Багрій // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_11
  Повний текст PDF - 991.904 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.
  • Палько Н.
  • Давидович О.
  • Багрій Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса / І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я. Давидович, Л. М. Багрій // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  • Палько Наталія Степанівна (технічні науки)
  • Давидович Оксана Ярославівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського