Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Сирохман І. В. 
Наукові досягнення щодо поліпшення технології і складу м'ясних продуктів / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_7
  Повний текст PDF - 385.42 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Наукові досягнення щодо поліпшення технології і складу м'ясних продуктів / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського