Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Полотай Б. Я. Особливості харчових барвників для кондитерських виробів / Б. Я. Полотай // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Полотай Б. Я. Особливості харчових барвників для кондитерських виробів / Б. Я. Полотай // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |