Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Полотай Б. Я. 
Особливості харчових барвників для кондитерських виробів / Б. Я. Полотай // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_16
  Повний текст PDF - 625.934 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Полотай Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Полотай Б. Я. Особливості харчових барвників для кондитерських виробів / Б. Я. Полотай // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського