Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Гирка О. І. Сучасні технології збереження харчових продуктів / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гирка О. І. Сучасні технології збереження харчових продуктів / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |