Наукова періодика України Вісник Львівського торговельно-економічного університету


Гирка О. І. 
Сучасні технології збереження харчових продуктів / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_12
  Повний текст PDF - 381.571 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гирка О.
  • Бодак М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гирка О. І. Сучасні технології збереження харчових продуктів / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гирка Ольга Ігорівна (технічні науки)
  • Бодак Михайло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського