Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Решетило Л. І. Харчова цінність та споживчі властивості черемші Карпат / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Решетило Л. І. Харчова цінність та споживчі властивості черемші Карпат / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |