Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Лозова Т. М. Дослідження впливу інноваційних інгредієнтів на збереженість борошняних кондитерських виробів / Т. М. Лозова // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лозова Т. М. Дослідження впливу інноваційних інгредієнтів на збереженість борошняних кондитерських виробів / Т. М. Лозова // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |