Наукова періодика України Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка


Бурковський А. П. 
Виробництво безпечної та якісної харчової продукції в концепції вимог ЄС / А. П. Бурковський, П. А. Бурковський // Вісник Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки. - 2014. - Вип. 9. - С. 138-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkpnuen_2014_9_35
  Повний текст PDF - 477.62 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурковський А.
  • Бурковський П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурковський А. П. Виробництво безпечної та якісної харчової продукції в концепції вимог ЄС / А. П. Бурковський, П. А. Бурковський // Вісник Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки. - 2014. - Вип. 9. - С. 138-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkpnuen_2014_9_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського