Наукова періодика України Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка


Труш Ю. Л. 
Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Вісник КПНУ імені Івана Огієнка. Економічні науки. - 2009. - Вип. 2. - С. 252-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkpnuen_2009_2_53
  Повний текст PDF - 608.368 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Труш Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Труш Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Вісник КПНУ імені Івана Огієнка. Економічні науки. - 2009. - Вип. 2. - С. 252-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkpnuen_2009_2_53.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Труш Юлія Леонідівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського