Наукова періодика України Вісник Київського національного університету технологій та дизайну


Хімічева Г. І. 
Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції / Г. І. Хімічева, М. А. Зенкін, Т. М. Скалига // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 6. - С. 156-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vknutdtn_2015_6_24
  Повний текст PDF - 211.93 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хімічева Г.
  • Зенкін М.
  • Скалига Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хімічева Г. І. Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції / Г. І. Хімічева, М. А. Зенкін, Т. М. Скалига // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 6. - С. 156-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vknutdtn_2015_6_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хімічева Ганна Іванівна (технічні науки)
  • Зенкін Микола Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського