Наукова періодика України | Вівчарство та козівництво | ||
Лесик О. Б. Виробництво овечого молока та його переробка на різні кисломолочні продукти в умовах Буковини / О. Б. Лесик, М. В. Похивка // Вівчарство та козівництво. - 2018. - Вип. 3. - С. 109-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vivkoz_2018_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лесик О. Б. Виробництво овечого молока та його переробка на різні кисломолочні продукти в умовах Буковини / О. Б. Лесик, М. В. Похивка // Вівчарство та козівництво. - 2018. - Вип. 3. - С. 109-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vivkoz_2018_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |