Наукова періодика України | Виноградарство і виноробство | ||
Таран Н. Г. Влияние кислотности в белых сухихи винах на стабильность к белковым и коллоидным помутнениям / Н. Г. Таран, О. П. Христева, С. С. Васюкович // Виноградарство і виноробство. - 2016. - Вип. 53. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vinogvinor_2016_53_41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Таран Н. Г. Влияние кислотности в белых сухихи винах на стабильность к белковым и коллоидным помутнениям / Н. Г. Таран, О. П. Христева, С. С. Васюкович // Виноградарство і виноробство. - 2016. - Вип. 53. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vinogvinor_2016_53_41. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |