Наукова періодика України | Виноградарство і виноробство | ||
Таран Н. Г. Влияние различных технологических схем приготовления виноматериалов на физико-химические показатели и стабильность белых сухих вин / Н. Г. Таран, Е. В. Солдатенко, О. П. Христева, С. С. Васюкович // Виноградарство і виноробство. - 2016. - Вип. 53. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vinogvinor_2016_53_40 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Таран Н. Г. Влияние различных технологических схем приготовления виноматериалов на физико-химические показатели и стабильность белых сухих вин / Н. Г. Таран, Е. В. Солдатенко, О. П. Христева, С. С. Васюкович // Виноградарство і виноробство. - 2016. - Вип. 53. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vinogvinor_2016_53_40. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |