Наукова періодика України Виноградарство і виноробство


Таран Н. Г. 
Влияние различных технологических схем приготовления виноматериалов на физико-химические показатели и стабильность белых сухих вин / Н. Г. Таран, Е. В. Солдатенко, О. П. Христева, С. С. Васюкович // Виноградарство і виноробство. - 2016. - Вип. 53. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vinogvinor_2016_53_40
  Повний текст PDF - 591.033 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Таран Н.
  • Солдатенко Е.
  • Христева О.
  • Васюкович С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Таран Н. Г. Влияние различных технологических схем приготовления виноматериалов на физико-химические показатели и стабильность белых сухих вин / Н. Г. Таран, Е. В. Солдатенко, О. П. Христева, С. С. Васюкович // Виноградарство і виноробство. - 2016. - Вип. 53. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vinogvinor_2016_53_40.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського