Наукова періодика України | Виноградарство и виноделие | ||
Загоруйко В. А. Применение растительных белков при производстве игристых вин / В. А. Загоруйко, О. А. Чурсина, А. В. Весютова, Д. В. Ермолин, А. С. Макаров, А. А. Соколов, П. Ф. Петик // Виноградарство и виноделие. - 2013. - Т. 43. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vino_2013_43_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Загоруйко В. А. Применение растительных белков при производстве игристых вин / В. А. Загоруйко, О. А. Чурсина, А. В. Весютова, Д. В. Ермолин, А. С. Макаров, А. А. Соколов, П. Ф. Петик // Виноградарство и виноделие. - 2013. - Т. 43. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vino_2013_43_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |