Наукова періодика України Виноградарство и виноделие


Загоруйко В. А. 
Применение растительных белков при производстве игристых вин / В. А. Загоруйко, О. А. Чурсина, А. В. Весютова, Д. В. Ермолин, А. С. Макаров, А. А. Соколов, П. Ф. Петик // Виноградарство и виноделие. - 2013. - Т. 43. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vino_2013_43_22
  Повний текст PDF - 857.958 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Загоруйко В.
  • Чурсина О.
  • Весютова А.
  • Ермолин Д.
  • Макаров А.
  • Соколов А.
  • Петик П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Загоруйко В. А. Применение растительных белков при производстве игристых вин / В. А. Загоруйко, О. А. Чурсина, А. В. Весютова, Д. В. Ермолин, А. С. Макаров, А. А. Соколов, П. Ф. Петик // Виноградарство и виноделие. - 2013. - Т. 43. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vino_2013_43_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаров Анатолій Семенович (1937–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського