Наукова періодика України | Ветеринарна медицина | ||
Шутченко П. О. Мікроструктурний аналіз як метод контролю складу та якості м’ясопродуктів / П. О. Шутченко, Б. Т. Стегній, К. О. Медвідь // Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 97. - С. 491-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2013_97_204 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутченко П. О. Мікроструктурний аналіз як метод контролю складу та якості м’ясопродуктів / П. О. Шутченко, Б. Т. Стегній, К. О. Медвідь // Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 97. - С. 491-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2013_97_204.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |