Наукова періодика України Ветеринарна медицина


Шутченко П. О. 
Мікроструктурний аналіз як метод контролю складу та якості м’ясопродуктів / П. О. Шутченко, Б. Т. Стегній, К. О. Медвідь // Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 97. - С. 491-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2013_97_204
  Повний текст PDF - 273.934 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутченко П.
  • Стегній Б.
  • Медвідь К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутченко П. О. Мікроструктурний аналіз як метод контролю складу та якості м’ясопродуктів / П. О. Шутченко, Б. Т. Стегній, К. О. Медвідь // Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 97. - С. 491-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2013_97_204.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутченко Павло Олександрович (ветеринарні науки)
  • Стегній Борис Тимофійович (ветеринарні науки)
  • Медвідь Катерина Олександрівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського