Наукова періодика України Journal of Chemistry and Technologies


Serdyuk M. Ye. 
Changes in pectic substance content during pear fruit storage after antioxidant composition treatment / M. Ye. Serdyuk, L. N. Pylypenko, N. A. Gaprindashvili, E. I. Sukharenko, S. S. Baiberova // Journal of Chemistry and Technologies. - 2019. - Vol. 27, Iss. 1. - С. 48-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduch_2019_27_1_7
  Повний текст PDF - 972.449 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Serdyuk M.
  • Pylypenko L.
  • Gaprindashvili N.
  • Sukharenko E.
  • Baiberova S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Serdyuk M. Ye. Changes in pectic substance content during pear fruit storage after antioxidant composition treatment / M. Ye. Serdyuk, L. N. Pylypenko, N. A. Gaprindashvili, E. I. Sukharenko, S. S. Baiberova // Journal of Chemistry and Technologies. - 2019. - Vol. 27, Iss. 1. - С. 48-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduch_2019_27_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського