Наукова періодика України | Journal of Chemistry and Technologies | ||
Serdyuk M. Ye. Changes in pectic substance content during pear fruit storage after antioxidant composition treatment / M. Ye. Serdyuk, L. N. Pylypenko, N. A. Gaprindashvili, E. I. Sukharenko, S. S. Baiberova // Journal of Chemistry and Technologies. - 2019. - Vol. 27, Iss. 1. - С. 48-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduch_2019_27_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Serdyuk M. Ye. Changes in pectic substance content during pear fruit storage after antioxidant composition treatment / M. Ye. Serdyuk, L. N. Pylypenko, N. A. Gaprindashvili, E. I. Sukharenko, S. S. Baiberova // Journal of Chemistry and Technologies. - 2019. - Vol. 27, Iss. 1. - С. 48-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduch_2019_27_1_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |