Наукова періодика України | Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського | ||
Гніцевич В. А. Моделювання амінокислотного та жирнокислотного складу м’ясних фаршів з напівфабрикатом на основі печериць та насіння гарбуза / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гніцевич В. А. Моделювання амінокислотного та жирнокислотного складу м’ясних фаршів з напівфабрикатом на основі печериць та насіння гарбуза / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |