Наукова періодика України Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського


Григоренко О. М. 
Ризики нераціонального харчування та наукові методи оцінювання якості xарчових продуктів у сфері ресторанного господарства / О. М. Григоренко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 158-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_19
  Повний текст PDF - 510.964 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Григоренко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Григоренко О. М. Ризики нераціонального харчування та наукові методи оцінювання якості xарчових продуктів у сфері ресторанного господарства / О. М. Григоренко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 158-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Григоренко Олег Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського