Наукова періодика України Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського


Ветров В. М. 
Обґрунтування параметрів технології білкового продукту та комплексна оцінка його якості / В. М. Ветров // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_17
  Повний текст PDF - 509.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ветров В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ветров В. М. Обґрунтування параметрів технології білкового продукту та комплексна оцінка його якості / В. М. Ветров // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського