Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Зінченко М. Г. 
Оптимізація екструзійного процесу отримання сухих харчових продуктів з крахмалевмісної сировини / М. Г. Зінченко, Е. Д. Пономаренко, М. А. Манжай // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Хімія, хімічна технологія та екологія. - 2017. - № 48. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpixx_2017_48_10
  Повний текст PDF - 210.684 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зінченко М.
  • Пономаренко Е.
  • Манжай М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зінченко М. Г. Оптимізація екструзійного процесу отримання сухих харчових продуктів з крахмалевмісної сировини / М. Г. Зінченко, Е. Д. Пономаренко, М. А. Манжай // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Хімія, хімічна технологія та екологія. - 2017. - № 48. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpixx_2017_48_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Зінченко Марія Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського