Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Трубнікова А. А. 
Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива / А. А. Трубнікова, Т. Є. Шарахматова, К. О. Мамінтова, О. С. Цупра // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 243-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_37
  Повний текст PDF - 535.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Трубнікова А.
  • Шарахматова Т.
  • Мамінтова К.
  • Цупра О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Трубнікова А. А. Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива / А. А. Трубнікова, Т. Є. Шарахматова, К. О. Мамінтова, О. С. Цупра // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 243-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Трубнікова Анастасія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського