Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Галясний І. В. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 179-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Галясний І. В. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 179-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |