Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Галясний І. В. 
Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 179-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_28
  Повний текст PDF - 425.574 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галясний І.
  • Гавриш Т.
  • Шаніна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галясний І. В. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 179-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галясний Іван Володимирович (технічні науки)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського