Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Калугіна І. М. 
Дослідження структури заморожених солодких страв з фейхоа / І. М. Калугіна, Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 16. - С. 151-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_16_25
  Повний текст PDF - 1.344 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калугіна І.
  • Тележенко Л.
  • Дзюба Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калугіна І. М. Дослідження структури заморожених солодких страв з фейхоа / І. М. Калугіна, Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 16. - С. 151-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_16_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калугіна Ірина Михайлівна (технічні науки)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Дзюба Надія Анатоліївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського