Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Сердюк М. Є. 
Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями / М. Є. Сердюк // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 53. - С. 137-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_53_22
  Повний текст PDF - 1.112 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюк М. Є. Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями / М. Є. Сердюк // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 53. - С. 137-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_53_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського