Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Шведюк Д. А. 
Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, Ж. І. Прохоренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 42. - С. 223-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_42_38
  Повний текст PDF - 533.951 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шведюк Д.
  • Пасічний В.
  • Прохоренко Ж.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шведюк Д. А. Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, Ж. І. Прохоренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 42. - С. 223-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_42_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шведюк Дмитро Анатолійович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського