Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Попова С. Ю. 
Дослідження реологічних властивостей дріжджового тіста протягом ферментації / С. Ю. Попова, А. В. Слащева // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 42. - С. 199-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_42_34
  Повний текст PDF - 520.785 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова С.
  • Слащева А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова С. Ю. Дослідження реологічних властивостей дріжджового тіста протягом ферментації / С. Ю. Попова, А. В. Слащева // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 42. - С. 199-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_42_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Світлана Юріївна (технічні науки)
  • Слащева Аліна В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського