Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Никулишин І. Є. Дослідження залежності фізико-хімічних та органолептичних показників медів питних варених від хімічного складу сировини та умов процесу зброджування / І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, О. М. Оробчук, Т. С. Фалик // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 156-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Никулишин І. Є. Дослідження залежності фізико-хімічних та органолептичних показників медів питних варених від хімічного складу сировини та умов процесу зброджування / І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, О. М. Оробчук, Т. С. Фалик // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 156-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |