Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Калина В. С. Использование новых жировых ингредиентов в производстве хлебобулочных изделий / В. С. Калина, С. Ю. Мыколенко, М. В. Луценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 48. - С. 161-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_48_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калина В. С. Использование новых жировых ингредиентов в производстве хлебобулочных изделий / В. С. Калина, С. Ю. Мыколенко, М. В. Луценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 48. - С. 161-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_48_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |