Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Калина В. С. 
Использование новых жировых ингредиентов в производстве хлебобулочных изделий / В. С. Калина, С. Ю. Мыколенко, М. В. Луценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 48. - С. 161-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_48_23
  Повний текст PDF - 409.518 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калина В.
  • Мыколенко С.
  • Луценко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калина В. С. Использование новых жировых ингредиентов в производстве хлебобулочных изделий / В. С. Калина, С. Ю. Мыколенко, М. В. Луценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 48. - С. 161-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_48_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калина Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського