Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Калинина Е. Д. 
Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром / Е. Д. Калинина, О. В. Корнилова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 26. - С. 135-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_26_20
  Повний текст PDF - 256.718 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калинина Е.
  • Корнилова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калинина Е. Д. Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром / Е. Д. Калинина, О. В. Корнилова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 26. - С. 135-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_26_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського