Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Колесникова М. Б. 
Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 138-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_24
  Повний текст PDF - 396.88 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колесникова М.
  • Андрєєва С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колесникова М. Б. Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 138-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  • Андрєєва Світлана Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського